Ale!

Tempur Millennium – Tyyny

111,20 135,50 

30 päivän alin hinta: 111,20 

Tyynyn täytteessä käytetty ainutlaatuinen lämpöherkkä TEMPUR-materiaali on memory foam teknologian edelläkävijä ja muotoutuu yksilöllisesti tukemaan kehosi pisteitä, ilman painetta ja jännitystä. Tyynystä on myös apua kuorsauksen ehkäisyssä. Erityinen muotoilu pitää huolta, että nukkuessasi pään linja pysyy suorassa koko yön ja hengitystiet auki, jolloin kuorsausta aiheuttavat tekijät vähenevät.  Hyvä, ergonominen tyyny parantaa yöunta ja yhdessä oikeanlaisen patjan kanssa helpottaa koko kehon jännitystiloja.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille

Normaalit toimituskulut alk. 6,90€. Lähetämme tuotteet nopeasti omasta varastostamme.

Pohjois-Karjalainen toimija

Olemme Pohjois-Karjalainen pieni perheyritys. Meille terveys ja hyvinvointi on tärkeää.

Kuvaus

TEMPUR Millennium on muotoutuva tyyny, joka on kehitetty tukemaan niskaasi useassa eri nukkuma-asennossa. Tyynyn ergonominen kaareva muotoilu, joka on reunoilta korkea ja keskeltä matala, tarjoaa napakan tuen nukuit sitten kyljelläsi tai selälläsi. Tämä tekeekin Millennium terveystyynystä erinomaisen selkä-ja niskakivuista kärsiville. Anatomisesti muotoutuva tyyny rentouttaa hartiaseutusi ja voit sanoa hyvästi levottomille unille. Tyynyn koko suositellaan valitsemaan hartialeveyden mukaan lähelle omaa paidankokoa.

Selinmakuuasennossa pää sijoittuu tyynyn syvennettyyn keskiosaan ja kylkimakuulla niin, että niska saa tukea kohotetusta reunasta. Tyynyn täytteessä käytetty ainutlaatuinen lämpöherkkä TEMPUR-materiaali on memory foam teknologian edelläkävijä ja muotoutuu yksilöllisesti tukemaan kehosi pisteitä, ilman painetta ja jännitystä. Tyynystä on myös apua kuorsauksen ehkäisyssä. Erityinen muotoilu pitää huolta, että nukkuessasi pään linja pysyy suorassa koko yön ja hengitystiet auki, jolloin kuorsausta aiheuttavat tekijät vähenevät.  Hyvä, ergonominen tyyny parantaa yöunta ja yhdessä oikeanlaisen patjan kanssa helpottaa koko kehon jännitystiloja.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

Small 54 x 32 x 9.5/5, Medium 54 x 32 x 11/6, Large 54 x 32 x 12.5/7, Extra large 54 x 32 x 14/8

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tempur Millennium – Tyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *