Siirry sisältöön

Toimituskulut

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavat tuotteet pyritään lähettämään saman arkipäivän aikana voimassaolevia aikataulujen mukaisesti. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-4 viikkoa.

Toimituksen hinta:

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet tarkat toimituskulut verkkokaupan kassalla ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Nouto myymälästä
Voit noutaa tilauksen myymälästä ilman erillistä maksua valitsemalla kassalla “Nouto myymälästä”. Tuotteen voi noutaa myymälästä kun saat sähköpostiisi ilmoituksen “tilaus valmis”. Tuote on yleensä noudettavissa vielä samana arkipäivänä aukioloaikana. Postin noutopiste (alk. 7,90€)
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä. Postin kotiinkuljetus (alk. 12,90€)
Tilaus toimitetaan perille asti pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tilauksen lähetyksestä. Se toimitetaan vastaanottajalle sovittuna ajankohtana klo 9-21 välillä. Posti sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen tekstiviestillä, jonka linkin kautta saa valittua sopivan toimitusajan. Tilaukset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle seitsemän vuorokauden kuluttua.